Werk je vaak op locatie?

Werk je vaak op locatie?

Werk je als fysiotherapeut of masseur op locatie, omdat je een ruimte met meerderen hebt gehuurd vanwege de kosten moet je een eigen massagetafel hebben. Een inklapbare massagetafel moet in de eerste plaats natuurlijk licht zijn om deze te kunnen vervoeren, een te zware tafel is niet fijn om keer op keer mee te nemen. Aan de andere kant moet de tafel wel het comfort geven van een vaste massagetafel, dit betekent dat deze voldoende gewicht moet kunnen dragen en niet piept op zal kraken als er een cliënt op ligt. 

inklapbare massagetafel

Comfortabel voor de cliënt

Natuurlijk is het belangrijk dat de tafel goed te vervoeren is, maar we mogen niet vergeten dat de inklapbare massagetafel voor de cliënt comfortabel moet liggen. Gelukkig zijn er bij de massagewinkel.com verschillende soorten massagetafels, die zowel voor de masseur als de cliënt comfortabel zijn om mee te werken. Ook wanneer je een bepaald budget hebt kun je uitstekend een goede tafel vinden om je werkzaamheden aan te doen, verschillende breedtes en zelfs een inklapbaar model voor cliënten die zwanger zijn is verkrijgbaar in de webshop. Heb je een bepaalde kleur in gedachten, misschien vind je deze tussen de modellen. 

Ga voor een goed comfort

De prijs van een inklapbare massagetafel is belangrijk wanneer je zelf de tafel moet kopen, toch is gebleken dat een goedkope tafel in de meeste gevallen niet geschikt is om professioneel je werkzaamheden uit te kunnen voeren. Het is voor de klanten fijn als zij lekker comfortabel op de tafel liggen, echter is het niet de bedoeling dat je als massagetherapeut zelf rugklachten krijgt omdat het niet mogelijk is door de tafel om een goede houding aan te nemen. Kijk bij de aankoop van een massagetafel naar meerdere aspecten die voor beide partijen goed zijn, zowel voor de cliënt als voor de therapeut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *