Versterken van bepaalde lichaamsdelen

Versterken van bepaalde lichaamsdelen

Ben je al lange tijd aan het sporten maar bereik je eigenlijk niet wat je wilt bereiken, en worde bepaalde lichaamsdelen niet strak genoeg naar je zin? Met emsculpt kun je deze delen van je lichaam wel strakker krijgen, de unieke methode zorgt voor minder vet en meer spierweefsel op bepaalde plaatsen. Met behulp van elektromagnetische straling worden spiercontracties opgewekt, de behandeling is niet chirurgisch en kan zowel grote groepen spieren trainen als bepaalde lichaamsdelen. Door de behandeling is het mogelijk dat het vet minder wordt, en dit veranderd meer spierweefsel.

Behandeling

Heb je interesse in een behandeling, om ook jouw lichaam weer wat strakker te krijgen dan worden er meestal vier behandeling voorgesteld in twee weken. In de regel worden tussen de behandeling een pauze gehouden van twee tot vijf dagen, na een zwangerschap kan de behandeling ook erg effectief zijn. Tijdens een zwangerschap gebeurd het vaak dat de buikspieren loslaten en zich scheiden. Dit kan worden gecorrigeerd met emsculpt in het complete gebied, waarbij ook de bekkenbodemspieren worden meegenomen. De spierkracht wordt versterkt, wat na een zwangerschap een fijn gevoel is. Ook wanneer je rugklachten hebt kunnen deze minder worden door een behandeling toe te passen.

Emsculpt

Zijn er voor en nadelen van de behandeling

Zoals bij iedere behandeling zijn er bij een behandeling met emsculpt ook voor en nadelen, voordeel is dat er geen verdoving nodig is en dat de behandeling niet chirurgisch is. De behandelingen kunnen zowel vet verminderen als je spierweefsel sterker maken, met een paar behandelingen kun je al zichtbaar een prima resultaat boeken. Nadeel van de behandeling is dat mensen met wat meer vet niet veel profijt van de behandeling hebben, deze kunnen beter kiezen voor een andere behandeling. De medewerkers van cosmediate.nl kunnen je hierover alles vertellen, en over alle andere behandelingen natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *