Heeft u behoefte aan een burn-out coach in Den haag?

Heeft u behoefte aan een burn-out coach in Den haag?

Tijdens de coronacrisis wordt er gesproken over hoge uitvalcijfers binnen onder andere de ziekenhuizen. Dit is inderdaad het geval over de gehele breedte van de zorg. In mijn eigen netwerk zie ik dit ook bij collega’s en familie die in de zorg werken. Velen van hen draaien lange diensten of vallen in omdat collega’s in quarantaine raken of een burn-out oplopen. Zelf werk ik ook in de zorg en kan ik beamen dat de druk ontzettend hoog is. Onlangs was er een collega die niet goed in haar vel zat. Zij heeft op een bepaald moment de stap gemaakt richting de huisarts, omdat ze het gevoel had dat er bij haar sprake was van een burn-out. Ik sprak hier met haar over en ze vertelde me waar ze tegenaan liep. Uit de gesprekken die ik met haar gevoerd heb, herken ik veel zaken uit mijn eigen situatie. Deels heeft dit te maken met het feit dat wij beide bepaalde karaktereigenschappen hebben. Zo hebben wij beide een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en ervaren we ook hart voor onze patiënten. Dit heeft echter wel tot gevolg dat er op dit moment een groot beroep op ons wordt gedaan. Dit komt omdat de situatie in de gezondheidszorg vraagt om juist dit soort mensen. Aan de andere kant moeten deze mensen. waar zowel ik als mijn collega er één van zijn, oppassen dat zij niet over hun eigen grenzen gaan. Mijn collega heeft in overleg met de huisarts besloten dat zij een burn-out coach in Den haag gaat bezoeken. De huisarts raadde een burn-out coach in Den haag aan omdat deze expertise schijnt te hebben op het gebied van burn-outs binnen onze sector.

Een burn-out coach in Den haag en omgeving

Omdat ik veel herken vanuit mijn eigen situatie op het werk, ben ik ook gaan kijken op de website van deze burn-out coach in Den haag. De website liberi.nl gaf mij veel informatie over deze burn-out coach in Den haag. Dit was voor mij erg prettig omdat ik op deze manier meer wijs werd van wat dit bedrijf voor dienst kan leveren. Omdat ik zo veel herkende in het verhaal van mijn collega, overweeg ik ook om hier gebruik van te maken. Op de website kon ik veel informatie lezen over wat deze burn-out coach in Den haag te bieden heeft. Ik heb toen een bericht gestuurd om te vragen of ik een gesprek kon voeren met deze burn-out coach in Den haag. Omdat ik zelf in Den Haag woon, leek het me handig om een burn-out coach in Den haag te vragen. Ik ben kort daarna uitgenodigd op gesprek en moet zeggen dat ik een goede klik heb met deze burn-out coach in Den haag. Het was ook niet een probleem dat ik nog geen burn-out heb, maar dat ik wel kan voorkomen dat ik in een burn-out terecht zou komen. Ik ben daarom erg blij dat ik deze burn-out coach in Den haag heb benadert via liberi.nl

Bent u ook op zoek naar steun om te voorkomen dat u een burn-out krijgt?

Wanneer u meer wilt weten over de diensten van deze burn-out coach in Den haag, gaat u dan eens:

  • Op de website kijken voor meer informatie.
  • Via de website een bericht sturen naar deze burn-out coach in Den haag.
  • Overwegen om in gesprek te gaan om uw klachten te bespreken die gerelateerd zijn aan een mogelijke burn-out.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze investering heb gedaan in mijzelf en zou een ander dit zeker kunnen aanraden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *